top of page
zöld hatterAlapWebpage.jpg
pusztafejlec.png
studiom.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Welcome!

yellow painted backgroundWEB.jpg

Rólunk

  Stúdiónk motiváló alkotói környezetet nyújt mindazoknak az érdeklődő gyerekeknek, akik szeretnek rajzolni, festeni, és szívesen kipróbálnak új, mixed média technikákat. Kiscsoportban dolgozunk, ami lehetővé teszi a különleges módszerek, egyedi anyagok kipróbálását, az egyéni odafigyelést.

  Az alkotási témákat kreatívan, gondolkodva, több oldalról közelítjük meg: ha például pillangót rajzolunk, szó esik a szimmetriáról és hallunk a fej-tor-potroh hármasáról is úgy, hogy közben észre sem vesszük, hogy mennyi mindent tanulunk.

   S ezt tesszük igény szerint magyarul és angolul is! Nincs stressz, szódolgozat, a kifejezéseket  a gyakorlatban, az alkotás során sajátítjuk el. A mottónk: Create, Learn and Enjoy!

 

A Stúdiónk egy most kialakított hely Budaörsön, egy korábban az USÁ-ban, Seattle-ben működő művészkuckó, a Kids’ Art Cabin újjászületése. A  különböző kultúrából érkezett gyerekekkel való élményteli munka, tapasztalat és ennek továbbadásának igénye inspirálta az új hely megalapítását.

  A Happy Bird Art Stúdió egy nyüzsgő, motiváló, igazi „happy place” szeretne lenni, ahol a jókedv és az öröm az alkotásból, az új felfedezéséből és a közösségi élményekből fakad.

                 Szeretettel látunk!

Mercz Valéria

szülő, tanár, grafikus

                                                                           

                                                      

Vali kek hatterrel.jpg
bottom of page